...uw garantie voor de toekomst...!

Bemesten

 SLEEPSLANGBEMESTEN (2 COMBINATIES):
 
We werken met GPS -> Nauwkeurige bemesting, zonder overlapping (minimale afwijking van slechts ca. 2 cm). Daarnaast werken we met 6 duims transportslangen (extra grote capaciteit). De Agrometer sleepslangbemester (2013) heeft een werkbreedte van 12 meter en beschikt over afsluitbare secties (voorkomt dubbele bemesting, precelen die schuin toelopen kunnen nauwkeurig bemest worden). De trekkers rijden op banden van 1.10 m¹ breed - >minimale insporing. Tevens beschikt de pomp over doorstroommeting welke alleen de mest meet, dus geen mengsel met water. We werken met een start-stop systeem; met één druk op de knop worden de afsluiters dicht gezet, dit voorkomt dat de mest uit de pijpen loopt op de kopakkers. Door middel van een hydraulische zuigarm kunnen we snel van put wisselen. De Super Turbo vuller hangt direct boven de mestkelder, voor een geweldige capaciteit!
Pompwagen met luchtdrukunit en hydraulische arm De hydraulische arm met turbo vuller

  • Tjalma bemester.png
  • Tjalma pomp.jpg
  • sleepslangen 3.jpeg
  • sleepslangen 4.jpeg

Mest uitrijden met de tank

De mest wordt uitgereden met de Kaweco 12 m3 giertank (met schuifas) met een bemester van 7,20 meter breed. Deze nieuwe tank is lichter van gewicht, dus minder gewicht op uw land. Daarnaast is er een betere verdeling, doordat de pijpjes dichter op elkaar zitten. Deze tank met schuifas staat op brede en hoge banden. De schuifas-techniek resulteert tot minimale insporing. Door de elektronische constante meetapparatuur kan de gewenste hoeveelheid mest per ha ingesteld worden, de uitgave van mest wordt automatisch op rijsnelheid aangepast. Hierdoor kan met uiterste pricisie worden gewerkt.

Graag doen wij u vrijblijvend offerte voor het uitrijden van de mest met behulp van de sleepslang als ook met onze 12 m3's schuifas giertank.

  • BRANDSMA_15.JPG
  • BRANDSMA_11.JPG
  • BRANDSMA_21.JPG